A Film Now műsor kihagyhatatlan adásai

A Film Now műsor kihagyhatatlan adásai

A Film Now műsor kihagyhatatlan adásai

Akármennyire is igaz, hogy szinte bármilyen filmet letölthet manapság az ember, annál kellemesebb érzés azonban nincs, amikor a kedvencét fogják adni a tévében. A Film Now műsor pontosan tudja, hogy mekkora vonzereje van ennek és éppen ezért kínálja a nézőknek azokat a klasszikusokat, amelyeknek nem lehet ellenállni. Ilyen mondjuk a Baseball álmok, amiért rengeteg magyar ember rajong.

A film lényege, hogy Ray és a felesége már nagyon megunták a gyors, forgalmas és egyáltalán nem nyugodt városi életet. Ketten arra a következtetésre jutnak, hogy elmennek a nagyvárosból és vidékre költöznek. Ennek köszönhetően, a család megtalálja a boldogságot.

Ray büszkén áll kukorica-ültetvény közepén, amikor egy napon különös hangot hall. A hang azt mondja, hogyha megépít egy baseball pályát, akkor a legendás Shoeless Joe Jackson, az 1920-as évek kiváló baseball-játékosának szelleme meg fog jelenni. Ray pedig pontosan így tesz, ami megannyi izgalomhoz vezet. A Film Now műsor sok ilyen klasszikus filmet tartogat a nézőknek.

Print Friendly, PDF & Email