A humanoid robot remek ajándék

A humanoid robot remek ajándék

A humanoid robot remek ajándék

Ha a gyermeke imádja a robotokat és a technikai dolgok után is érdeklődik, akkor van egy tippünk, hogy mivel lephetné meg a születésnapjára! A humanoid robot egészen biztos, hogy le fogja venni a lábáról, főleg mert nemcsak össze tudja szerelni és irányítani, hanem ő maga is be tudja programozni különféle mozgások, cselekvések elvégzésére.

Ne aggódjon azért, hogy esetleg túl bonyolult lesz a humanoid robot a lurkónak, mert ezt direkt gyerekeknek és kezdő programozóknak készítették, illetve a kicsik egyébként is olyan fogékonyak az ilyesmire, hogy garantáltan nem fog nehézséget okozni számukra.

Persze van némi kihívás a dologban, de pontosan ez a humonoid robot lényege, hogy fejlessze a gyerkőcöket, megmozgassa a kreativitásukat és olyan tudással lássa el őket, amire akár majd karriert is építhetnek. Hiszen a humanoid robot programozásával a robotika alapjait fogják elsajátítani, ami hasznos lehet majd egy ilyen jellegű iskolában, főiskolán vagy egyetemen. Adja meg neki a lehetőséget, hogy azzal foglalkozhasson, amit a legjobban szeret!

Print Friendly, PDF & Email