A TECNOMA piacvezető minősége

A TECNOMA piacvezető minősége

A TECNOMA piacvezető minősége

Amikor a termények védelméről van szó, akkor nem lehet kompromisszumokról beszélni. A TECNOMA ezért kezdett kifejleszteni olyan permetezőket, amelyeknek a használata egyszerű, ugyanakkor rendkívül hatékony is. A Tecnoma gépcsaládon belül, a legkisebbnek a Premis modellek számítanak. Azonban a méret ne tévesszen meg senkit!

Semmi nem lett kispórolva ezekből a nagyszerű eszközökből. Elég csak egy pillantást vetni a technikai adatokra és máris láthatóvá válik, hogy kiváló paraméterekkel rendelkeznek a TECNOMA ezen modelljei. A három darab kézi szelep lehetővé teszi a kézi nyomás beállítást regulátoros szabályozással. Amennyiben igény van rá, ezt a műveletet a kabinból vezérelve is el lehet végezni.

A Maxis, Galaxy, Tecnis és a Premis modellek esetében is, saját gyártású tartályokról beszélhetünk, amelyek mindegyike strapabíró műanyagból készült, így az időtállóság garantált. Nemcsak a fizikai behatásoknak, de a különféle vegyszereknek is ellenáll a szerkezetük. A tökéletesen sima felület kialakítása kiemelten fontosnak számít a TECNOMA tartályok esetében, mert csak így garantálható, hogy a különféle szennyeződések ne tapadjanak meg a falán.

Az 500 mikronos szűrővel ellátott beöntő nyíláson nem jutnak át a szennyeződések, ezért nem kell attól tartani, hogy a vezetékek vagy a permetező fejek eldugulnak. Azért, hogy minden esetben tökéletesen el lehesse végezni a szükséges feladatokat, a TECNOMA gépeket többféle kerettel lehet igényelni. Ezen kívül, további opcionális lehetőségek is az ügyfelek rendelkezésére állnak. Ezek közé tartozik a szuper szűrő vagy a 10 m hosszú tömlő.

Print Friendly, PDF & Email