A természetes sampon segít megszüntetni a korpásodást

A természetes sampon segít megszüntetni a korpásodást

A természetes sampon segít megszüntetni a korpásodást

A rendezett és az egészséges hajkorona megőrzése kellő ápolást igényel. Annak érdekében, hogy a haj ne száradjon ki és ne veszítse el a puhaságát, nagyszerű eredmény érhető el a természetes sampon használatával.

A krémes állagú, ásványi anyagokat is tartalmazó, házi készítésű szappanok kíméletesen eltávolítják a lerakódott szennyeződéseket a fejbőrről és közben kellőképpen serkentik annak anyagcseréjét. A természetes sampon remek segítséget nyújt a korpás fejbőr és a zsíros hajat keltő lepedék eltűntetésében, ráadásul megelőzi ezek későbbi kialakulását.

Növényi olajokat és kecsketejet is tartalmazhat, amelyek kiválóan hidratálnak. Az olajok vitaminokban és antioxidánsokban gazdagok, baktériumölő hatásuk jóvoltából felveszik a harcot a fejbőr megbetegedéseivel is.

A természetes sampon fényesebbé és könnyen kifésülhetővé teszi a hajat. Megoldást nyújthat a hajvékonyodás ellen és hajhullással szemben, amivel minden ember küzd legalább egyszer élete során. Normalizálja a haj és a fejbőr pH értékét, ezáltal helyreáll annak természetes faggyútermelődése.

Print Friendly, PDF & Email