A tökéletes infraszauna pároknak

A tökéletes infraszauna pároknak

A tökéletes infraszauna pároknak

Szeretne a párjával egy kis időt kettesben eltölteni, miközben semmivel nem foglalkoznak és semmi nem zavarja meg az együtt eltöltött időt? A kétszemélyes infraszauna nagyszerű lehetőséget biztosít erre és garantáltan nem fogja semmi megzavarni a nyugalmukat, amíg a kabinban vannak.

A speciálisan két fő részére kialakított kabinban úgy vannak elhelyezve a hősugárzók, hogy mind a két személyt egyformán, ideális szögből érjék az IR-A, IR-B és IR-C infravörös sugarak.

Élvezzék egymás társaságát, miközben testileg és lelkileg is megújulnak! A méreganyagok a verítékkel együtt távoznak a szervezetből, így az infraszauna használata után, azzal az érzéssel hagyhatják el a kabint, hogy ma is tettek valamit az egészségükért.

A felgyorsult vérkeringés ugyanis felszínre hozza a bőr saját természetes tápanyagait és elősegíti a hegek, sebek, kiütések és pattanások mielőbbi gyógyulását. Az infraszauna hőmérsékletét és a szaunázás időtartamát egy integrált érintőpanellel szabályozhatják, ami biztosítja a teljes kényelmet.

Print Friendly, PDF & Email