Az angol zászló remek dekoráció

Az angol zászló remek dekoráció

Az angol zászló remek dekoráció

Csapatépítő játékok esetén, a realisztikus kellékek remek hangulatot és atmoszférát teremtenek. Az airsoft taktikai játékok közül, a bázisfoglalás kifejezetten népszerűnek számít. Az adott csapat akkor nyer, hogyha elfoglalja a másik fél bázisát és ezt a saját kitűzött lobogójával jelzi.

A katonadolog.hu weboldalán található többek között angol zászló is, de a kínálatban még számos ország lobogója is jelen van. Mivel ezek a harcok során könnyen megsérülhetnének, ezért erős poliészter anyagból készültek.

Az angol zászló úgy lett kialakítva, hogy zsinóron felhúzható legyen, amint az ellenséges bázis elfoglalásra kerül. Akik ezt a férfias hobbit kedvelik, azok tudják, hogy egy-egy kör után elég szépen összekoszolhatóak a ruhák és a felszerelések is. Az angol zászló fehér alapszíne pedig kifejezetten vonzza a makacs szennyeződéseket.

Viszont, a tartós poliészter nemcsak strapabíró, hanem könnyen tisztítható is, ezért a csapat lobogója mindig úgy fog kinézni, mintha új lenne. Mivel kifejezetten igényesen lett elkészítve az angol zászló, ezért remekül mutat dekoráció gyanánt is.

Print Friendly, PDF & Email