Címke készítés több évtizedes tapasztalattal

Címke készítés több évtizedes tapasztalattal

Címke készítés több évtizedes tapasztalattal

Rendkívül strapabíró és sok mindenre lehet használni, de kizárólag akkor, hogyha precíz módszerekkel történik az előállítás. Éppen ezért, a címke készítés kézzel történik, nagy odafigyeléssel, precíz tervezéssel.

Ezzel a módszerrel számos hasznos kiegészítőt és használati tárgyat lehet előállítani újrahasznosított műanyagból, ami évekig bírni fogja a strapát.

Ilyenek például az egyes ruhadarabok cipzárlehúzói, de remek poháralátétek is készíthetőek ezzel a módszerrel. A címke készítés mögött több mint 20 év tapasztalat áll. Ennek köszönhető, hogy a Beca Plastic remekbeszabott kulcstartókat készít műanyag címkék felhasználásával.

A címke készítés bármilyen módón kivitelezhető, mivel a végtermék lehet átlátszó vagy színes, esetleg fekete-fehér. Hogyha nem tudjuk eldönteni, hogy milyen legyen a végleges változat, akkor a cég csapta szívesen segít a tervezésben is a címke készítés során. Nagyszerű marketingfogásnak számítanak, ezek az apróságok, hiszen a részletes kivitelezésnek köszönhetően, annál nagyobb jelentőséggel bírnak.

Print Friendly, PDF & Email