Fogyasztóbarát lakáshitel kedvező kamattal

Fogyasztóbarát lakáshitel kedvező kamattal

Fogyasztóbarát lakáshitel kedvező kamattal

Nem mindenkinek adatik meg, hogy önerőből lakást vásároljon. Sokan pedig tartanak a kölcsönfelvételtől, hiszen azokra nagyon sok kamatot kell fizetni. Ha a fogyasztóbarát lakáshitel tételeit áttanulmányozza, akkor képben lehet a kedvező feltételeivel.

3,5 százalékos kamatfelárat biztosít, ami mind a banknak, mind pedig Önnek tökéletes lesz. Nagyon sok bankban sort keríthet az igénylésére. Először is be kell adnia a kérelmét, amiben tudatnia kell azt is, hogy milyen összegre lenne szüksége.

Körülbelül 10-12 napba is beletelik, amíg azt elbírálják. Tehát nincs más dolga, mint várni. A fogyasztóbarát lakáshitel folyósítására ezután kerülhet csak sor. 2 napon belül már a számláján lehet a kérelmezett összeg. Viszont, hogy mindez megtörténjen, néhány dologgal tisztában kell lennie.

Fontos, hogy bizonyítani tudja valamilyen dokumentummal az állandó munkahelyét, valamint mindenképpen magyar állampolgár kell legyen. Ha ezeket a dolgokat tudja bizonyítani, akkor a fogyasztóbarát lakáshitel egyszerűen igénybe vehető.

Print Friendly, PDF & Email