Fontos a tartós robotporszívó akkumulátor

Fontos a tartós robotporszívó akkumulátor

Fontos a tartós robotporszívó akkumulátor

Egy modern iRobot takarító eszköz számtalan profi kellékkel rendelkezik annak érdekében, hogy tökéletesen el tudja végezni a feladatát. Azonban kétségtelen, hogy a masina lelke a robotporszívó akkumulátor. Természetesen nem mindegy, hogy milyen fajta van a kütyüben.

Aki a lehető legtöbbet akarja kihozni a termékéből, kötelezően a iRobot Xlife modellt kell válassza. Ez a robotporszívó akkumulátor egy megnövelt élettartamú eszköz, amelyik legalább kétszer akkora takarítási ciklusra képes, mint a korábbi tartozékok.

Hatalmas előny, hogy ezzel duplájára nőhet a két akkumulátorcsere között eltelt időszak. Mikor is jöhet jól egy ilyen tartozék? Például akkor nélkülözhetetlen ez a robotporszívó akkumulátor, amikor valaki egy nagyobb házban lakik és szeretné, hogy a gép töltés nélkül fejezze be a munkát mindegyik helyiségben.

Az iRobot Xlife kompatibilis a korábbi iRobot Roomba 500, 600, 700 sorozatokkal és legújabb 800-as modellekkel egyaránt. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a robotporszívó akkumulátor cseréje előtt a gép teljes körű diagnosztikáját el kell végezni, hogy a masinát még több évig gondmentesen lehessen alkalmazni.

Amennyire kedvelt hazánkban az iRobot, éppen annyira felkapott a robotporszívó LG sokféle típusa is. Minek is köszönheti a brand a töretlen sikerét? Sokan csakis dicsérni tudják az egyszerűen kiüríthető portartályt. A kellék kiemelése és kiürítése például mindig is az LG HOM-BOT SQUARE erősségei közé tartozott.

Ez a robotporszívó LG azért is jó választás, mert a takarítása, karbantartása hamar megoldható, és a tartályt úgy ki lehet venni, hogy közben nem kell hozzányúlni annak a tartalmához. Sőt, az eszköz tetején ott van egy kis tisztító kefe, ami mindig kéznél van a HEPA szűrő és a tartály tisztítására.

A robotporszívó LG ezen kívül roppant intelligens. Ennek köszönhetően a kis gép eltárolja a takarítási területen található tárgyak, lépcsők helyzetét, szegélyeket és sarkokat, ami alapján egy virtuális térképet hoz létre. Ezáltal mindig tudni fogja, hogy hol takarított már és mik azok a helyek, ahol még nem volt.

Print Friendly, PDF & Email