Futógép otthoni kocogáshoz

Futógép otthoni kocogáshoz

Futógép otthoni kocogáshoz

Szeretnénk kicsivel többet tenni az egészségünkért, de erre jelenleg nincs sok esélyünk, mert a hideg téli időjárás miatt nem szívesen mozdulunk ki? Ha félünk, hogy megbetegszünk egy alapos izzadás után, akkor érdemesebb inkább bent tornázni. Ezt a célt szolgálja a futógép, ami számos különleges képességgel van ellátva.

Ezen termékeknek a megjelenésével, már az igazán kényelmes embereknek sem maradhat semmilyen kifogásuk abból a szempontból, ami az edzés elkerülését illeti. Ha úgy döntünk, hogy vásárlásra kerül egy futógép, akkor ismerjük meg elsősorban annak a műszaki paramétereit, hogy biztosan el tudjuk dönteni, alkalmas kiszolgálni az elvárásainkat vagy nem!

Ilyen például a dőlésszög, teljesítmény, sebesség, futófelület, illetve a maximális terhelhetőség. Amennyiben igény van rá, saját edzésprogramot állíthatunk össze, közben folyamatosan nyomon követhető a pulzusszám növekedése. A futógép csúszásmentes felülettel van felvértezve, a balesetek elkerülése érdekében. Ha már itt tartunk, akkor a sebesség növelésére is figyeljünk minden alkalommal!

Print Friendly, PDF & Email