Hogyan NE történjen a weblap készítés

Hogyan NE történjen a weblap készítés

Hogyan NE történjen a weblap készítés

Egy profin megtervezett weboldal nagyon sokat árul el egy cég hozzáállásáról. Komolyságot és precizitást sugároz, ezért a weblap készítés nem szabad házilagos módszerekkel történjen.

Van, aki eleinte úgy gondolja, hogy elég csupán a Facebook-on reklámoznia magát, de hamarosan be kell látnia, hogy ez nem felel meg a célnak, mivel az a felület nem erre lett kitalálva és nem fogja meggyőzni az ügyfeleit arról, hogy egy komoly céggel állnak szemben. Léteznek ingyenes megoldások is, de ha komoly eredményeket szeretne elérni a weboldalunkkal, akkor az Elite Vision csapata ezt a verziót sem javasolja.

Ebben az esetben csupán korlátolt eszköztár áll rendelkezésre a weblap készítés során és a végeredmény szinte minden esetben ugyanúgy fog kinézni, tehát az alkotói szabadságot elfelejtheti, hogyha az ingyenes verziót választ.

Saját kezűleg sem érdemes nekiállni, mert egy nagyon összetett folyamatról van szó, ami több lépésből áll. Rengeteg időt venne igénybe, ráadásul elég egy apró hiba weblap készítés közben és máris nem fog megfelelően működni.

Print Friendly, PDF & Email