Jó döntés volt a webáruház készítés

Jó döntés volt a webáruház készítés

Jó döntés volt a webáruház készítés

Sose szerettem másnak dolgozni… A munkával nem volt semmi bajom, szeretek dolgozni és nagyon jó érzés, amikor minden hónap elején megkapom a fizetést, mert tudom, hogy azért én dolgoztam meg. Nekem mindig is az volt a problémám, hogy mások irányítottak. Már kicsi korom óta szeretek a saját magam ura lenni és ez nem változott meg mostanáig sem. Egyetem közbe kénytelen voltam másnak dolgozni, hogy meg tudjak élni, de ahogy befejeztem az egyetemet, saját lábamra álltam és vállalkozó lettem.

Édesapámnak voltak méhei és én arra gondoltam, hogy nyitok egy üzletet ahol a termékeket, amiket termelünk elárulhatjuk. Bele is kezdtem a vállalkozásba. Eleinte rengeteg erőbe telt és rengeteg volt a költség, de szépen lassan, sok munkával sikerült bevételt szerezzünk. Nem valami sok volt a bevétel, ezért elkezdtem reklámozni az üzletet újságokban, szórólapokkal, plakátokkal, közösségi oldalakon. Ekkor egy kicsit megnőtt a vásárlók száma, de én többre vágytam. Azt szerettem volna, ha nem csak a városnak és környékének válik elérhetővé, hanem az egész országnak. Ezért elkezdtem gondolkozni a webáruház készítésen. Utánanéztem, hogy pontosan miből is áll egy webáruház készítés.

Rájöttem, hogy nem egy egyszerű dolog, de belevágtam. Találtam egy céget amelyik ezzel foglalkozik, felvettem velük a kapcsolatot. Kemény munka után meg is lett a webáruház. Lassan-lassan elkezdték az emberek megismerni üzletünket, egyre több vevőnk lett, egyre nagyobb lett a bevétel. A webáruház készítés volt a legjobb döntés, amit hozhattam, hiszen így az egész országnak elérhetővé váltak termékeink és így az üzletünket fejleszteni tudtuk. Véleményem szerint, annak ellenére, hogy rengeteg munka van a háttérben, rengeteg energia és idő, nagyon megérte belekezdeni ebbe.

Print Friendly, PDF & Email