A Kömmerling ablakok méltán elismertek

A Kömmerling ablakok méltán elismertek

A Kömmerling ablakok méltán elismertek

Hogyha igényesen szeretné felújítani a lakását, akkor ne csak a termékek alacsony árát nézze! A Kömmerling ablakok beépítésük után egy életre szólnak, mert remekül állják az idő minden próbáját. Nemcsak a puszta szerencse tette ezt a márkát ilyen naggyá.

Már több mint 100 éves tapasztalat áll a márka háta mögött és ezeket a sikereket annak köszönheti, hogy mindig készen állt az újításokra. A műanyag szó hallatán gyakran arra gondol mindenki, hogy az mennyire környezetszennyező, mert nehezen bomlik le és káros anyagokat tartalmaz.

Viszont, a Kömmerling ablakok mára már teljesen környezetbarát technológiával készülnek és a műanyag elemeik újrahasznosíthatóak. A gyártás során sikerült kivenni az ólmot az összetevők közül és helyettesítették cink-kalcium stabilizátorral.

Ennek köszönhetően, a Kömmerling ablakok megőrizték a szerkezeti stabilitásukat és rendkívül esztétikus megjelenést kölcsönöznek az ablakoknak, amelyek bárhol jól mutatnak a beépítésük után, ezzel növelve az épület külső és belső dizájnját.

Print Friendly, PDF & Email