Miért hasznos a vezeték nélküli mozgásérzékelő?

Miért hasznos a vezeték nélküli mozgásérzékelő?

Miért hasznos a vezeték nélküli mozgásérzékelő?

Nagyon hasznosnak számítanak a ház körül ezek a kiváló termékek. A vezeték nélküli mozgásérzékelő telepítése senkinek sem fog fejtörést okozni. Vízálló, ezért kültéren is megbízhatóan használható.

Párosítható csengővel, kamerával, de különféle reflektorokkal is. Amikor este hazaérkezünk és szeretnénk beparkolni a garázsfeljáróra, sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, hiszen nem kell a sötétben manőverezni az autóval.

A mozgásérzékelő automatikusan felgyújtja a lámpát, aminek a fényénél könnyebbé válik a parkolás. A vezeték nélküli mozgásérzékelő nagyszerű párost alkot a biztonsági kamerával. A kamera rögtön azt a területet kezdi el pásztázni, ahol a vezeték nélküli mozgásérzékelő mozgást érzékelt.

El van látva egy töltöttség jelzővel, éppen ezért időben észre lehet venni, hogyha merülni kezd. A könnyen nyitható akkumulátor-rekesznek köszönhetően, bármikor egyszerűen fel lehet tölteni. A vezeték nélküli mozgásérzékelőt egy csengővel is párosítani lehet, így már azelőtt tudni fogjuk, hogy látogató érkezik, még mielőtt az ajtóhoz ért volna.

Print Friendly, PDF & Email