Mindent tartalmaznak a nyílászáró árak

Mindent tartalmaznak a nyílászáró árak

Mindent tartalmaznak a nyílászáró árak

Építészeti szolgáltatásokat nyújtó cégekből rengeteg van Magyarországon. Pontosan emiatt a megbízhatóság lett a legalapvetőbb elvárás az érdeklődők részéről. A Profenster Kft. sok éve foglalkozik nyílászárók forgalmazásával és beépítésével. A nyílászáró árak a honlapján is fel vannak tüntetve, emellett persze a termékek leírásai is megtalálhatóak az oldalon.

Ezeket átböngészgetve a vásárló biztosan nem vesz zsákbamacskát. A nyílászáró árak típusonként vannak rendezve. Vásárláskor a vevő 10 éves garanciát kap az ablakokra és az ajtókra, amely nyilván valamiféle gyári hiba, vagy rendeltetésszerű használat melletti, szerkezeti meghibásodás esetén érvényesíthető.

A nyílászáró árak tartalmazzák a helyszíni felmérés és az elszállítás költségeit, a régi nyílászárók eltávolítását, az újnak a beépítését, a műanyagtakarók, a párkányok és a könyöklők felszerelését, valamint a takarítást is. Az árak bruttóban értendőek. A beépítés rövid ideig tart, viszont a legyártásra várnia kell a megrendelőnek legalább 2-3 hetet.

Print Friendly, PDF & Email