Minőségi Hajdú bojler 120l kivitelben

Minőségi Hajdú bojler 120l kivitelben

Minőségi Hajdú bojler 120l kivitelben

A fürdőszobai berendezések közül talán a legnagyobb jelentőséggel a vízmelegítők bírnak. A Hajdú bojler 120l űrtartalommal már egy nagyobb család meleg víz szükségleteihez is elegendőnek bizonyulhat. Ahhoz, hogy egy nagyobb tartállyal rendelkező villanybojler kerülhessen beépítésre, a fürdőben található egyéb dolgoknak is, mint a zuhanyzónak vagy kádnak és a mosdónak úgy kell elhelyezkednie, hogy a nagyobb helyigényű készülék jól elférhessen.

Csak úgy, mint az összes Hajdu termékre, a Hajdú bojler 120l változatánál is hosszú élettartamra lehet számolni, hiszen víztartályuk acéllemezből készült, valamint a korrózió ellen a tűzzománc bevonat és magnézium aktív anód biztosít védelmet. A helyszíni adottságokhoz mérten a készülék függőleges és vízszintes helyzetben egyaránt elhelyezhető. Természetesen, nem csak ez a méret szerepel a kínálatban, hanem 50, 80, 150, 200 és 300 literes bojlerek is vannak, amelyek között a választást elsősorban egyértelműen a vízigény határozza meg.

A Hajdú bojler 120l kiváló döntés lehet, ha egy többtagú család szereti a bőségesen rendelkezésre álló meleg vizet. Cégünk kizárólag Hajdu villanybojlerek forgalmazásával, cseréjével és javításával, karbantartásával foglalkozik. Egy esetleges készülékcsere alkalmával az általunk végzett szolgáltatások között szerepel a kiszállás és a parkolás díja Budapest egész területére vonatkozólag, az adott Hajdu bojler helyszínre szállítása, az elektromos ki- és bekötés, a szerelvények le- és felszerelése, valamint a villanybojler bekötése, vízzel való feltöltése és teljes körű beüzemelése.

Az új készülékekre többéves garanciát vállal a gyártó, mi pedig az elvégzett munkánkért vállalunk legalább egyéves jótállást a javítások és alkatrészcserék alkalmával. Rendszeres időközönként elengedhetetlen fontosságú a vízmelegítő berendezések átnézetése, karbantartása, hiszen például magas fokú vízkőlerakódás esetén felesleges áramhasználat léphet fel. Amennyiben a felhasználó betartja az ilyen és ehhez hasonló íratlan szabályokat, akkor biztos lehet abban, hogy a Hajdu bojler készüléke hosszú életű lesz.

Print Friendly, PDF & Email