Nagy népszerűséggel bír a Nowodvorski lámpa

Nagy népszerűséggel bír a Nowodvorski lámpa

Nagy népszerűséggel bír a Nowodvorski lámpa

A tél lassan itt van a nyakunkon és ilyenkor nemcsak a hidegektől kell tartanunk, hanem a gyorsan leszálló sötétséggel sem árt szembenéznünk. Szerencsére nem kell a Nappal együtt mi is nyugovóra térjünk, mert olyan technikailag fejlett termékek, akárcsak a Nowodvorski lámpa, bőséges választékban kapható már online is.

Az eredetileg más nevet viselő cég 1994-ben indult el és kezdetben csak egyszerű családi vállalkozás volt. Mára azonban alaposan kinőtte magát és világhírűvé vált. A Nowodvorski lámpa eljutott számos országba, de főleg az európai kontinenst hódította meg. A kínálatban jóformán minden változat megtalálható, amire csak szükségünk lehet. A minőség mellett, a készítők sokat adtak a stílusra is.

Az élvonalban szerepel az energiahatékonyság. A Nowodvorski lámpa változatok egyszerűen csodálatosan festenek majd az otthonunkba. Szó szerint fényt visznek az életünkbe. Természetesen a felszerelésüket bízzuk szakemberre, de ezt követően, már szinte semmilyen dolgunk nem lesz velük, csak annyi, hogy a kapcsolót fel- vagy lekattintsuk.

Print Friendly, PDF & Email