Olimac Drago kukorica adapter az optimális betakarításért

Olimac Drago kukorica adapter az optimális betakarításért

Olimac Drago kukorica adapter az optimális betakarításért

A jó minőségű termés eléréséhez sokat kell tenni, hiszen rengeteg probléma merülhet fel, amíg eljutunk a takarításig. A veteményezéstől kezdve, a növényvédelmen keresztül az utolsó simítások elvégzéséig, a természet kegyességére vagyunk bízva. Hiába a locsolás, ha aszály van vagy éppenséggel egy jégeső a földel teszi egyenlővé a munkánkat. Amennyiben a szerencse ránk mosolyog és az Olimac Drago kukorica adapter is a rendelkezésünkre áll, akkor jó évet zárhatunk.

Az aratás során jelentős mennyiségű kiváló tápértékkel rendelkező mag veszhet kárba, ami például bőségesen elég lenne egy újabb vetésre. Az Olimac Drago kukorica adapter pontosan ezért olyan sajátos képességekkel van ellátva, ami igyekszik mérsékelni a pocsékolást.

A kukoricacső törőlécek rugózása, automatikus beállítás, a szárvágó rész optimális alkalmazkodása a változó vastagsághoz, az egyedien beállított szög, ami képes az eldőlt növényekről is összegyűjteni a terményt, mind azt segíti elő, hogy javuljon a hatásfok. Az Olimac Drago kukorica adapter ezért számít megtérülő befektetésnek. Próbáljuk ki és hasznosítsuk az előnyeit!

Print Friendly, PDF & Email