Sokba kerül a Ford Focus kormánymű felújítás?

Sokba kerül a Ford Focus kormánymű felújítás?

Sokba kerül a Ford Focus kormánymű felújítás?

A kecskemétieknek nem kell túlságosan aggódniuk és kétségbe esniük akkor sem, amikor úgy tűnik, hogy valami nincs rendben a kormányművel. A jó eredménnyel záruló kormánymű felújítás Kecskemét városában a DM Autó feladata, azé a cégé, amelyik a felkészült csapatával mindig gyorsan tudja venni a legkülönfélébb akadályokat úgy, hogy a kuncsaftnak a hatalmas áraktól sem kell tartania.

A kormánymű felújítás Kecskemét településén olcsóbb és könnyebb is, ha mechanikus változatról van szó. Ez azért van, mert a sajátos szerkezet miatt, más technológiával működik a kellék, ezért a javításhoz is másképp kell hozzáállni.

A szereléskor a szakik szétszedik a szerkezetet, jól kitakarítják azt, a futó és csatlakozó felületeket polírozzák és a tartozékban található csapágyakat, perselyeket minden egyes esetben cserélik. Ez után jöhet az összeillesztés és a beállítás. Ekkor nagyon odafigyelnek a profik a megfelelő kormányműfog-hézagra.

Végül nem marad más, mint a megfelelő minőségű kenőanyaggal történő bekenés. A kormánymű felújítás Kecskemét városában ennek a hozzáállásnak, szakavatottságnak és törődésnek köszönhetően lesz sikeres. Aki már igényelte ezt a szolgáltatást ennél a vállalkozásnál, pontosan tudja, hogy a munkatársak mennyire jó munkát végeznek akkor is, amikor szinte már reménytelennek, javíthatatlannak tűnik a kellék.

A Ford Focus kormánymű felújítás a mechanikus és a hidraulikus fajták esetében ugyanúgy megoldható ennél a szerviznél. Mivel újabb, modernebb tartozékról van szó, a hidraulikus változat megszerelése drágább és valamivel komplexebb is. A munka itt a szétszereléssel, tisztítással kezdődik, illetve a futófelületek köszörülésével. Ha ez megvan, akkor jöhet az alkotóelemek polírozása.

Ha ez is kész, abban az esetben jöhet az összeszerelés, amelynek folyamán tömítéseket, O-gyűrűket, csapágyat, perselyt cserélnek a kollégák. A Ford Focus kormánymű felújítás után, sohasem marad ki a próbapadi vizsgálat, amikor is a munkatársak ellenőrzik a kellék tömítettségét és a megfelelő működést. Ha minden rendben van, akkor már vissza is kaphatja a kormányművet a kliens.

Print Friendly, PDF & Email