Szép eredménnyel jár a mellfelvarrás

Szép eredménnyel jár a mellfelvarrás

Szép eredménnyel jár a mellfelvarrás

Vannak olyan hölgyek, akik mindig, minden körülmények között a lehető legjobban szeretnének kinézni, ennek érdekében pedig szinte mindent meg is tesznek.

A mindenbe beletartozik a mellfelvarrás bevállalása is, hiszen nagyon fontos a keblek tartása a kifogástalan megjelenéshez. Ezt a műtétet most Te is elvégeztetheted, csak fel kell venned a kapcsolatot a gillplasztika.hu weboldalon fellelhető klinika munkatársaival.

Gyönyörű eredményt ér el szakszerű munkájával dr. Gill Endre plasztikai sebész. Érdemes hozzá fordulnod, ha úgy érzed, hogy számodra nélkülözhetetlen a mellfelvarrás. Az operáció különböző szakaszairól a honlapon tudhatsz meg több információt, de a doktor úr is el fogja magyarázni a folyamatot. Az orvosi utasításokat mindenképpen be kell tartanod!

A műtétet altatásban végzik és 2-3 hét múlva távolítják el a varratokat. Átmenetileg véraláfutások és duzzanatok keletkezhetnek a bőrön, erre számítanod kell. A mellfelvarrás nagyon precíz munkát igényel, ehhez válaszd ezt a remek orvost és a csapatát!

Print Friendly, PDF & Email