Szépség és harmónia, mind a köves gyűrűben

Szépség és harmónia, mind a köves gyűrűben

Szépség és harmónia, mind a köves gyűrűben

A színekre szükség van a világban, amiket a kövek igazán csodás formában adnak vissza. A színes köves gyűrű megcsillogtatja mindazt a szépséget, amit a világban látni lehet. A közepébe nézve megtekinthetjük azt, amit már régóta keresünk, azt a bizonyos nyugalmat és szépséget, ami hiányzik az életünkből.

Mindaddig nem is tudjuk, hogy nem teljes valami, amíg a köves gyűrű fel nem hívja a figyelmünket. Ahhoz, hogy el ne felejtsük a szépséget, minden percben meg kellene tekintenünk az ujjunkon lévő ékszert. Az ember hajlamos a felejtésre, holott közben minden ott van az orra előtt. A köves gyűrű viselése mindig eszünkbe kell juttassa mindazokat a dolgokat, amelyek igazán fontosak az életben. 

A kezünk állandóan a szemünk előtt van, így figyelünk rá, odapillantunk, ha csak egy másodpercre is, de megnézzük a kezünket. Elnézegetjük pár pillanatig, méregetjük, megállapítjuk, hogy száraz, puha, vagy ráncos. Miért ne nézegetnénk akkor a köves gyűrűt is rajta, hiszen minden okunk megvan rá. Vásároljon egy köves gyűrűt és hagyja, hogy „beszéljen”Önhöz! Önnek mit mesél az ékszer az ujján?

Print Friendly, PDF & Email