Toyo téligumi a csúszós utakra tervezve

Toyo téligumi a csúszós utakra tervezve

Toyo téligumi a csúszós utakra tervezve

Minden kultúrának megvannak a maga szokásai, hagyományai és ez mindenen meglátszik. Teljesen más elvárásai vannak egy európainak az autókkal szemben, mint egy ázsiainak. Viszont a kiváló márkák mindenhol szerepeltetik magukat, ezért lehet, hogy a Toyo téligumi olyan népszerűnek számít hazánkban is.

A japán gyártó listavezetőként robbant be a termékeivel az európai piacra és ezt a helyet azóta is nagyon remekül meg tudta tartani.

Nagyon strapabíróra tervezi a gumiabroncsokat, ami meg is látszik a Toyo téligumin, még szabad szemmel is. Természetesen nem szabad pusztán ránézésre gumiabroncsot választani, ezért aki úgy dönt, hogy szeretne beszerezni egy teljes szettet, például a Toyo téligumiból, annak ajánlott megnéznie miként szerepelt az ADAC teszten.

Az eredménnyel elégedett lesz, hiszen a számok és az eredmények nem hazudnak. Kiválóan tapad, remek a terhelhetősége, nagy sebesség esetén is megőrzi a jármű irányíthatóságát. A Toyo téligumi a fogyasztásra is jó hatással van, ami szintén kiderült a tesztek alapján.

Print Friendly, PDF & Email