Trovet táp nemcsak ínyenceknek

Trovet táp nemcsak ínyenceknek

Trovet táp nemcsak ínyenceknek

Ön is olyan eledelt keres a kutyájának, amelyik a legnagyobb gonddal van összeállítva? Fontos, hogy egy jól bevált márka termékeit adja a kedvencének? Akkor a legjobb, ha a Trovet táp mellett dönt! Ez a márka már több mint 30 éve látja el Európa számos kutyáját minőségi eledellel, mivel a legszigorúbb előírásoknak is megfelel.

Mivel állatorvosok közreműködésével fejlesztették ki, csak olyan alapanyagok kerülnek bele, amelyek tökéletesen lefedik a különböző fajtájú, korú, méretű és egészségi állapotú ebek igényeit. A Trovet táp azonban nemcsak az egészség megőrzéséről gondoskodik. Különösen ízletes, így a kedvencek előszeretettel fogyasztják.

Az ínyenceknek melegen ajánljuk, mivel vadhúst vagy az igazi kuriózumnak számító fürjhúst is tartalmazó változata szintén kapható. A Trovet táp készítői rendkívül odafigyelnek az egészségügyi gondokkal küzdő négylábúakra. Az ételallergiásoknak speciális étrendet fejlesztettek ki, ahogy a súlyfelesleggel küzdőknek is. Aki szeretné kedvence egészségét sokáig épnek tudni, ezt a tápot választja.

Print Friendly, PDF & Email