Üvegkulacs a természet felfedezéséhez

Üvegkulacs a természet felfedezéséhez

Üvegkulacs a természet felfedezéséhez

Szinte minden szülő egyetért azzal, hogy a gyerekeknek meg kell mutatni a természet csodáit. Az üvegkulacs hasznos a családi túrák slkalmával is, hiszen a kicsik hamar megszomjaznak a rengeteg szaladgálás közepette.

Az 570 milliliteres űrtartalommal rendelkező termék pont megfelel a csemetéknek, ezért a szülőknek érdemes elgondolkodniuk a vásárláson. Az üvegkulacs szivárgásmentesen záródik, tehát a hátizsákban biztosan nem fog összevizezni semmit. Szilikon pánt is jár hozzá.

A tömege egyáltalán nem nagy, ezért akár a kicsik táskájába is be lehet tenni. A gyártó szerint nem ajánlott a szénsavas italok tárolása az üvegkulacsban, tehát erre érdemes odafigyelni. A vásárlás abból a szempontból is jó ötlet lehet, hogy a profit tíz százaléka környezetvédelemmel foglalkozó szervezetekhez kerül.

Az üvegkulacs ergonomikus kialakítással rendelkezik, tehát a gyerekek is könnyedén meg tudják fogni. Az Akebia Játék oldalán többféle színben is lehetőség nyílik a vásárlásra. Az sem jelent gondot, ha a szülők másféle felszerelést szeretnének venni, mert a honlap ekkor is jó terepet jelenthet.

Print Friendly, PDF & Email