Védelmet biztosít az ablakfólia

Védelmet biztosít az ablakfólia

Védelmet biztosít az ablakfólia

A fóliák szerkezete folyamatosan fejlődik és már egészen elképesztő tulajdonságokkal rendelkeznek ezek a termékek. Többféle ablakfólia közül lehet válogatni és a felhasználásuk is igazán sokrétű, hiszen az épületablakoktól egészen a járművek szélvédőjéig egyaránt alkalmazhatóak.

Az ablakfóliával bevont irodaházak ablakain keresztül nem jutnak be az UV sugarak, ami azt eredményezi, hogy a klímákat nem kell olyan nagy mértékben használni, mint egy olyan épület esetén, ahol nyílászárók nincsenek ilyen magas fokú UV védelemmel ellátva.

Ezzel a megoldással kényelmesebb munkakörülmények teremthetőek az ott dolgozók részére. Az ablakfólia strapabíró, ezért nem egyszerű feladat betörni a fóliázott ablakokat. Egyaránt alkalmazható magánházak, panellakások, bolti kirakatok esetében is.

Az ablakfóliák egy bizonyos fajtáját autók szélvédőjére is fel lehet ragasztani. Léteznek ugyanis önjavító fóliák, amiken egy idő után szép lassan eltűnnek a karcok és mindeközben védik magát a szélvédőt is, például a kőfelverődésektől.

Print Friendly, PDF & Email