Vezeték nélküli töltők innovatív technológiával

Vezeték nélküli töltők innovatív technológiával

Vezeték nélküli töltők innovatív technológiával

A mobilok nagy hátránya, hogy állandóan ügyelni kell az akku töltöttségi szintjére. Hogyha este elfelejtjük bedugni, akkor megeshet, hogy reggelre teljesen lemerül, nem fog ébreszteni és használhatatlan lesz, amíg nem pumpálunk belé egy kis energiát. A vezeték nélküli töltők elegáns megoldást jelentenek az autókban is.

Jól illeszkednek a műszerfalhoz, bizonyos modelleket a szélvédőre is fel lehet tapasztani. De az irodában és otthon az éjjeliszekrényen, illetve az íróasztalon is jól mutatnak a vezeték nélküli töltők.

Nem kell mindig a bútor mögött keresgélni a töltőkábeleket, hajolgatni, cserélgetni egyiket a másikkal. A vezeték nélküli töltők nagy előnye, hogy nem rendelkeznek kopó alkatrésszel, ezáltal hosszú élettartammal bírnak.

Kímélik a telefon töltőcsatlakozóját, mert nem kell mindenegyes nap bedugni, majd kihúzni azt. Jobb esetben a töltő kábel adja meg magát, de gyakran előfordult már, hogy a telefont adott idő után már nem lehetett tölteni, mert elkopott, eltört a csatlakozója. A vezeték nélküli töltőkkel ez nem fordulhat elő.

Print Friendly, PDF & Email