Világhírű márka a Pilkington

Világhírű márka a Pilkington

Világhírű márka a Pilkington

Manapság már a kocsikat olyan alkatrészekből szerelik össze a gyárakban, amiket külön tendereztetések alapján vásárolnak az alkatrészek gyártóitól. Ha nem megfelelő az adott kellék ára vagy minősége, akkor megeshet, hogy a gyártó új beszállító mellett dönt.

Ez sohasem fordulhat elő a Pilkington autóüvegeket és szélvédőket gyártó, forgalmazó céggel, hiszen ez hisz a kifogástalan nívóban, a reális árban és a korszerűségben. Érdekességként megjegyezhető, hogy ezen tartozékok több mint 65%-át az eredeti alkatrész gyártók állítják elő. Magyarországon a Pilkington mellett jelen van még a Saint Gobain Sekurit Autover is. Régebben a Guardian és a Splintex is hazánkban tevékenykedett, azonban, miután egy magyar autóüveg és szélvédő nagykereskedést felvásárolt a Pilkington, ez a kettő kiszorult a magyar piacról. A Pilkington évek óta már a tartósságot, kimagasló színvonalat jelenti, ezért ha ilyen szélvédője vagy ablaküvege van a verdának, akkor az sokáig ellenálló és kiváló állapotú marad.

A hazai szerelők is szívesen ajánlják ezt az autótulajdonosoknak, amikor a régi kellékek cseréjére kerül sor. Sok autótulaj azonban nem az üvegek cseréje vagy javítása miatt fordul a szakemberekhez, hanem a fényszóró polír miatt. Mikor is érdemes ezt fontolóra venni? Nos, amikor a lámpa búra már nagyon mattá vált és azon csak kevés fény jut át. Persze sok tulajdonos nem tud még a fényszóró polír lehetőségről, és egyből a cserére gondol, azonban ez nem szükséges akkor, ha az eszköz jó állapotban van, és csak annyi a baja, hogy kopott.

Természetesen egy új darab megvétele mindig jó választásnak bizonyul, de amikor meghallja az ember, hogy mennyibe is kerül a vadonatúj termék, akkor általában valami más megoldáson kezd gondolkodni. Ekkor jöhet a képbe a fényszóró polír, amelyik tényleg egy biztos, pénztárcabarát megoldás. A fényszóró polír végrehajtásához a profiknak több gépre és megannyi sajátos anyagra van szükségük. Ezeknek köszönhetően tudnak olyan munkát végezni, amelyikkel 100 százalékosan elégedett lesz majd a kuncsaft, a szolgáltatás igénylését követően, több év után is.

Print Friendly, PDF & Email