10 népszerű férfi frizura, ami neked is jól állhat

10 népszerű férfi frizura, ami neked is jól állhat

10 népszerű férfi frizura, ami neked is jól állhat

A megjelenés egyik elengedhetetlen feltétele a jó frizura. Voltaképpen csak ezt követi minden más. Hiába öltözöl fel nagyon stílusosan, mert, ha a hajad ahhoz nem passzol, akkor gyorsan összeomlik a kezdetben másokban kialakulóban lévő pozitív kép. Gondolj csak bele, ahogy egy nő szeme végigtapogat a lábadtól egészen a fejed búbjáig! Ahogy halad felfelé a tekintete, úgy érzi, hogy ez biztosan működni fog, de amint a hajadhoz ér, azonnal oda a varázs. Lehet tenni ez ellen? Bizony lehet, csak akarni kell!

Nem mindig egyszerű megtalálni a tökéletes hajstílust, de azért vannak olyan fazonok, amelyekkel nehezebb mellélőni (forrás: gcutzbarbershop.hu). Szalonunkban pontosan olyan sérót készítünk Neked, amilyenre vágysz. Természetesen érdemes adni a tapasztalat véleményekre. Van ugyanis, akinek bizonyos fazonok nem állnak jól. Ezt sok minden befolyásolhatja. A fej formája, a természetes testtartás, a hajkorona dússága, de még az életkor is közbeszólhat.

Érdemes tehát egy elképzeléssel érkezni, de ugyanakkor bátran ránk bízhatod magad. Geri, Domó, G, Laca és Dave a G-cutz barbershop borbélyai már életük során nagyon sok kiváló frizurát láttak és készítettek, így tapasztalatból tudják, mi az, ami egy bizonyos munkakörhöz, életvitelhez passzol. Természetesen adunk ötleteket már a távolból is. Látogass el weboldalunkra és itt megtalálod azt a 10 frizuratípust, amelyek között ott van a számodra leginkább megfelelő is! Legyen az felnyírt séró, hátrafésült, esetleg pompadúr, csak kérned kell.

Tudd meg, hogy kik azok a színészek, akik gyakran viselik az adott frizurát és képeken keresztül látni fogod, mennyire jól áll nekik. Ha elsőre nem mondanak túl sokat neked azok a kifejezések, hogy crop, manbun, comb over, spiky, akkor ne aggódj, hiszen a részletes útmutatónkból gyorsan kiderül, hogy melyikre kell érteni. Ha sikerült egy elképzelést alkotnod, akkor nincs más dolgod, mint időpontot foglalni, amit már online is megtehetsz. A legvégső lépés pedig, hogy besétálja G-cutz barbershopba az Erzsébet körút 16 szám alá és kezdetét veheti az átalakulásod.