A bevásárlókocsi megkönnyíti a cipekedést

A bevásárlókocsi megkönnyíti a cipekedést

A bevásárlókocsi megkönnyíti a cipekedést

A vásárlás soha nem egyszerű feladat, hiszen rengeteg cipekedéssel jár. Ha szeretné kellemessebbé tenni ezt az időt, akkor jó helyen jár! A gurulós bevásárlókocsi óriási segítségére lehet a mindennapokban. Sokféle színben és méretben vásárolható meg. A szolidabb árnyalatok mellett, fellelhetők az élénk tónusok is.

Az anyagát illetően sokféle lehet. Nagyon sokan választják a poliészter és a vászon textilt. Ez a két anyag nagyon erős és jól bírja a mindennapi strapát. A bevásárlókocsi 22 literes változata a nagyobb beszerzések során jól jöhet, hiszen mindent el tud benne helyezni. A vázával kapcsolatban meg kell említeni, hogy alumíniumból készült.

Az alsó részén 2 darab 130 mm kerék kapott helyet. Az elülső részén egy kisméretű cipzáras fiók található, ahová teheti a pénztárcát vagy a telefont. A bevásárlókocsi a szekrényben és az autó csomagtartójában is tárolható, hiszen nem foglal el sok helyet. Abban az esetben, ha nincs szüksége a kellékre, csukja össze! Ha az Ön tulajdonában még nincs, akkor itt az ideje beszereznie!