A champagne egyedi íz-világgal gazdagít

A champagne egyedi íz-világgal gazdagít

A champagne egyedi íz-világgal gazdagít

Manapság már nemcsak a szilveszteri éjféli koccintáskor, hanem különböző fontos események alapkellékeként is használhatjuk a pezsgőt. A champagne minőségi pezsgő, ami egyedi bukéjának köszönhetően megkoronázza a pillanatot. Sokan nem tudják, hogy ez a két alkoholtartalmú ital sokban különbözik egymástól.

Különleges nevét a francia területen fekvő Champagne borvidékről kapta. A gyártására szigorúan előírt szabályoknak és a gondosan kiválasztott minőségi alapanyagoknak köszönheti egyedi és összehasonlíthatatlan aromáit. Legyen szó házassági évforduló, születésnap, vagy lakásavató megünnepléséről, ez a különleges francia nedű varázslatos élményekben gazdagíthatja a fogyasztóját.

Ha szeretné meglepni a kedvesét egy különleges vacsorával, a pompás ételek mellé bátran válassza a champagne buborékos bort, hiszen a fehér húsbók készült ételekkel és a gyümölcsös desszertekkel tökéletes harmóniát képez! A champagne koktélok alapanyagaként is használhatóak, de a mentalevél és a málna fogyasztásával is fokozhatjuk az élményt.