A Cornilleau pingpongasztal nem okoz csalódást

A Cornilleau pingpongasztal nem okoz csalódást

A Cornilleau pingpongasztal nem okoz csalódást

Ezzel aztán garantált az önfeledt szórakozás, ráadásul sportoláshoz is tökéletesen alkalmas! A Cornilleau pingpongasztal eredeti francia minőség, ami nem fog csalódást okozni.

Az anyaghasználatot tekintve, a prémiumkategóriában foglal helyet. Egyszerű az összeállítása és tetszés szerint állítható a magassága is. Így mindkét fél kényelmesen élvezheti az egymással vívott meccseket. A hétvégi grillparti egyik legjobb kiegészítője a Cornilleau pingpongasztal, ami a kertben vagy az udvaron is elhelyezhető.

Mivel összecsukható, ezért kis helyen is elfér. Amennyiben nem tehetjük meg, hogy bent tároljuk, például a garázsban, abban az esetben fontos a takarófólia használata, mert az eső, a hó és az erős napfény is kárt tehet benne, hogyha folyamatosan ki van téve ezeknek a hatásoknak, de választható egyszerűen a kültérre tervezett változat is.

A Cornilleau pingpongasztal szétnyitása közben, a biztonsági fék megakadályozza a két szárny lecsapódását, ezért igazán jó választás gyermekes családoknak is.