A csavarozott Salgó polc előnyei

A csavarozott Salgó polc előnyei

A csavarozott Salgó polc előnyei

Az irodájába vagy raktárába gyorsan és egyszerűen összeszerelhető tároló helyet keres az apróbb tárgyak megőrzésére? A Salgó polc kifejezetten alkalmasnak bizonyult iratok és kisebb dolgok tárolására. A csavarozott modell beszerezhető colos és metrikus méretekben, azonban nem szerelhetőek be vegyesen egyetlen területen belül.

Felületét tekintve választhat a horgonyzott vagy a festett modellek közül. A csavarmentes Salgó polc tartozékokkal van ellátva, így nem szükséges egyéb kiegészítőt beszereznie az összeszereléséhez. A velejáró tartozékok közé tartozik a fémlemez és a polctartó.

Amennyiben a csavarozott modell mellett dönt, a szükséges eszközöket az üzletünkből beszerezheti, mint például csavarok, kulcsok és talplemez.

A Salgó polc könnyű összeszerelése érdekében, mellékelünk a megrendelt termékek mellé egy használati útmutatót is, ami segítségként szolgál, ha elakadna. Azonban, ha az útmutató ellenére is nehézségbe ütközik, bátran forduljon a kérdéseivel munkatársainkhoz vagy keressen fel egy szakembert!