A francia manikűr gél lakkal igazán csodálatos

A francia manikűr gél lakkal igazán csodálatos

A francia manikűr gél lakkal igazán csodálatos

A francia manikűr egyszerűen megunhatatlan. Nem éppen új keletű dolog, hiszen már a régi, „sima” körömlakkos időkben is rengeteg rajongója volt.

A francia manikűr gél lakkal azonban egyszerűen csodálatos, hiszen a zseléknek köszönhetően sokkal tartósabb és szebb. Először is ismerkedjünk meg kicsit ezzel a technikával! Valószínűleg már mindenki látott vagy viselt „french”-et, hiszen nagyon nőies és elegáns. Kiváló a különleges eseményekre és a hétköznapokra is.

A lényege a főleg fehér körömvégekben rejlik, amelyek ma már nemcsak szögletesek lehetnek. A francia manikűr gél lakkal könnyen kivitelezhető, hála a gyártók kiváló termékeinek.

Az ilyen körmökhöz szükség van átlátszó és fehér vagy más színű zseléhez. A fehéren kívül szóba jöhet például a barna vagy a bézs szín is, de az ötleteknek csak a fantázia szab határt. A francia manikűr gél lakkal természetesen igényel egy kis ügyességet, türelmet és kitűnő anyagokat. Az anyagok pedig kivétel nélkül beszerezhetőek a gellakk.com webáruházból.