A Jordan baseball sapka három fajtája

A Jordan baseball sapka három fajtája

A Jordan baseball sapka három fajtája

A baseball sapkák nagyon népszerűek. Nyilván nem csupán az amerikai sportot űzők körében felkapottak, hanem a hétköznapi öltözködésben is megfigyelhetők. Nagy kedvenc a Jordan baseball sapka, amelyik stílusos, egyedi és időtálló. Amikor azonban a választásra kerül sor, sokan nem tudják, hogy melyiket vegyék meg, milyen az ideális termék?

A vásárláskor csakis az a Jordan baseball sapka jöhet szóba, amelyik tökéletesen illik a szóban forgó személy arcformájához. A Jordan baseball sapka tökéletes kiegészítő. Van három fajta sapka, amelyik nagyon divatos manapság. Ott van a klasszikus, amelyiknek enyhén lekerekített lapja van, hátul állítható kapcsokkal, aminek segítségével könnyedén a fejhez lehet igazítani.

Sokan szeretik a snapback Jordan baseball sapka fajtát is. Ezt általában az egyenes silt jellemzi, ennek hátulján szintén megtalálható az állítható kapocs. Egyesek pedig csakis a fullcap változatról akarnak hallani, aminek lehet kissé ívelt, de teljesen egyenes siltje is. Viszont hátul nem lehet megszorítani, ennélfogva a méretüket se lehet állítani.