A jótékony hatású sarokemelő

A jótékony hatású sarokemelő

A jótékony hatású sarokemelő

Egyre többen panaszkodnak sarokfájdalomra, amit okozhat a talp kiszélesedése és a lábfej boltozatának megsüllyedése a kor előrehaladásával, az állómunkát végzőknél vagy a túlsúlyosoknál. Többféle kezelési módja van ennek a problémának, ezek közül az egyik hatékony módszer a sarokemelő használata, ami elősegíti a test súlyából adódó nyomás egyenletes elosztását és az ízületekre, gerincoszlopra, izmokra, illetve az Achilles-ínra ható rezgés csillapítását.

Egy ilyen termék ajánlott sportoláshoz, gyalogláshoz, valamint hosszantartó állást igénylő tevékenységekhez. Extra rugalmas, minőségi szilikonból készült a harmoniagyogyaszat.hu webshopból megvásárolható Anatomic Help szilikonos sarokemelő, amit a jótékony hatásai mellett, amiatt is érdemes megvásárolni, mert most 14%-os árleszállítással lehet megvenni.

Különösen ajánlott sarok- és Achilles-problémákra, illetve sarokcsont kinövésre. Ezt a szilikonos sarokemelőt közvetlenül a cipő sarokrészéhez kell behelyezni. Nem kell ragasztani, mert a szilikon rátapad a lábbeli alsó részére.