A medencefesték rugalmasságot és ellenállóságot biztosít

A medencefesték rugalmasságot és ellenállóságot biztosít

A medencefesték rugalmasságot és ellenállóságot biztosít

Amennyiben van otthon saját bejáratú medencéje, bizonyára tisztában van azzal, mennyire fontos annak karbantartása, amihez természetesen az időnkénti felületi kezelés is hozzátartozik. A Decora klórkaucsuk medencefesték egyaránt alkalmas kül- és beltéri fa, fém és beton ápolására is.

Különleges szerepet tölt be, hiszen a különféle vegyi anyagok, oldószerek és a víz ellen is maximális védelmet biztosít. A medencefesték fürdőkádak és tartályok kenésére is kiváló megoldás.

A megszilárdult réteg rugalmas, kopásálló, ráadásul bizonyos mértékig még nyomásálló tulajdonsággal is rendelkezik. Mint általában minden bevonat felhordásánál, itt is érvényes a szabály, miszerint az adott felületet gondosan meg kell takarítani a szennyeződésektől és a lehető legsimábbra csiszolni.

A medencefestéket ne használjuk esőben és igyekezzünk elkerülni a tűző napsütést is. Két rétegben érdemes gondolkozni, amelyek közül az első hígított, a második pedig egy az egyben kerüljön fel! Így kaphatunk tökéletes végeredményt!