A Police napszemüveg jellemzői

A Police napszemüveg jellemzői

A Police napszemüveg jellemzői

A termék nagyon könnyen felismerhető, a jól látható logónak köszönhetően. A Police napszemüveg kivétel nélkül minden típusára jellemző a kihívó, merész forma. Egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. A lencséi akril alapú polikarbonátból készülnek, aminek hála nagymértékben csökken a használat közbeni karcolódás, sérülés.

Az összes variáció UV 400 védelemmel ellátott lencsét kapott. A Police napszemüveg vásárlása esetén tokot és törlőkendőt is talál a csomagban. Hölgyek és férfiak egyaránt találhatnak kedvükre való darabot a termékpalettán. Az online oldalakat böngészve könnyen rátalálhat arra a variációra, ami minden igényét kielégíti.

A megrendelést követően, a kézbesítésre gyorsfutár szolgálattal kerül sor. Az online vásárláskor a teljes szállítási összeg megjelenik a kosárkában, mielőtt véglegesítené a rendelést, így nem érheti semmilyen csalódás. A Police napszemüveg átvételét követően, Önnek 15 napon belül indokolás nélkül joga van elállni a vásárlási szándékától. A visszaküldés összege ebben az esetben az Ön zsebét terheli.