A Renova kádfelújító zománc felfrissíti a felületeket

A Renova kádfelújító zománc felfrissíti a felületeket

A Renova kádfelújító zománc felfrissíti a felületeket

A szép fürdőszoba valóságos éke lehet az igényes kialakítású otthonnak, az ápolt és makulátlan tisztaságú kád pedig, mint a fürdőhelyiség fő komponense, az egyszerűbb hétköznapi pillanatokba is képes némi eleganciát csempészni. Sokszor viszont a túlbuzgó takarító lázunkban teszünk kárt a kádban, hiszen a sok klóros összetevő miatt, megroncsolódik a felszíne. Az ilyen kényes helyzetekben a Renova kádfelújító zománc remek segítséget nyújthat, sőt, nem kevés anyagi kártól is megkíméli az embert, hiszen egy kád ára nem éppen az olcsó kategória.

A Renova kádfelújító zománc azonban egyszerűen újjá képes varázsolni azokat a felszíneket is, amelyek látszólag már menthetetlenek. Kellő affinitás és némi tapasztalat fejében, szakmai segítség nélkül is belevághat a munkába, arra azonban figyeljen oda, hogy a Renova kádfelújító zománc egy teljesen megtisztított és maximálisan száraz felületre kerülhessen fel, ennek hiányában ugyanis nem lesz megelégedve a végeredménnyel.

Ha a munkafelület zsír- és pormentes, illetve teljesen száraz, máris a Renova kádfelújító zománcé lehet a főszerep! A Renova kádfelújító zománc használata roppant egyszerű, egyaránt megoldható ecsettel és szórással is, a magas színvonal elérése érdekében pedig mindenképpen ajánlott 2 réteget is felvinni a szóban forgó termékből. Hagyjon időt a száradásnak ebben az esetben is, minimálisan 2-3 napot! Nyugodt szívvel elhiheti, a végeredmény garantáltan kárpótolja majd az időért, amit a kád használata nélkül volt kénytelen eltölteni!