A tetőfelújító felelősségteljes szakma

A tetőfelújító felelősségteljes szakma

A tetőfelújító felelősségteljes szakma

Minden szakmában jelen vannak az olyan önjelölt „szakemberek“ akik képzettség nélkül úgy gondolják, hogy mindenhez értenek. Viszont szívesen alkalmazzák őket a gyanútlan ügyfelek, hiszen kedvező díjakkal dolgoznak.

Egy tetőfelújító munkája felelősséggel jár. Az általa rosszul elkészített tető költségei elég magasak lehetnek, nem beszélve azokról a hibákról, amelyek hétről-hétre elő fognak bukkanni a felületes hozzáállás miatt. Nem jár rosszul az, aki alaposan szemügyre veszi az adott tetőfelújító referenciáit.

Amennyiben ez lehetséges, akkor nemcsak online, de személyesen is meg lehet tekinteni az elkészült munkákat. Sajnos sok panaszt hallani arról, hogy milyen igénytelenül lett beépítve a tetőtér. Hideg, nyirkos, beázik stb., hogyha nem megfelelő az anyaghasználat, illetve a műszaki kivitelezés.

Zakariás András tetőfelújító már 20 éve van jelen a szakmában, ezért rengeteg esettel találkozott és szinte mindenre volt megoldás, csupán körültekintően kellett eljárnia. Minden részletet figyelembe véve, minőségi végeredményre lehet számítani, még a nagyos rossz tető felújításakor is.