Árpád Pálinka, a bátrak itala

Árpád Pálinka, a bátrak itala

Árpád Pálinka, a bátrak itala

Az alkoholos italok fogyasztása hozzátartozik az ünnepeinkhez, jeles eseményeinkhez, mondhatjuk azt is, hogy a kultúránkhoz. Természetesen mindez a mértékletes fogyasztást jelenti és a minőségi italokat. A zamatos almából készült Árpád Pálinka a legfontosabb vendégeink előtt is megállja a helyét és fejedelmi étvágyhozó lehet.

A mennyiségi fogyasztás helyett, egyre többen a minőséget keresik, mert nincs jobb, mint a vasárnapi ebéd előtt egy pohárka finom Árpád Pálinka abból a gyümölcsből, ami az abszolút kedvenc. Az alma mellett, kiváló barack-, szilva-, körte-, meggy változatokat is találunk, akár díszdobozos csomagolásban is. A férfiaknak mi lehetne szebb születésnapi ajándék, mint egy fantasztikus Árpád Pálinka, ami ma már feketecseresznyéből is készül és igazi különlegességnek számít?!

A 40%-os alkoholtartalom mellett, ma már 60%-os alkoholtartalmú fajták is akadnak az igen bátor érdeklődőknek, mert ez bizony már tüzes víz a javából. Nézzen be Ön is diszkontital.hu webáruházba, ahol a minőségi italoké a főszerep!