Asztali LED lámpa különleges kivitelben

Asztali LED lámpa különleges kivitelben

Asztali LED lámpa különleges kivitelben

Ez a különlegesen energiatakarékos technológia már mindenhol jelen van a hétköznapi életünkben. A telefonokban és a TV-k képernyőjében is LED paneleket használnak a képernyő megvilágításához, sőt, teljes csarnokvilágítás alakítható ki ezekkel a nagyszerű világítástechnikai eszközökkel.

A fényük mellett, a munka is jobban halad, ezért célszerű lehet egy dizájnos asztali LED lámpa beszerzése, ami különféle kivitelben érhető el, így mindenki választhat egy ízlésének megfelelő változatot.

A hagyományos megjelenéstől egészen az extravagáns, modern tervezésig, minden modellel találkozhatunk a ledezz.hu kínálatában. Természetesen a legnagyobb előnye még mindig a rendkívül hosszú élettartam és az alacsony energiaigény. Nem kell rendszeresen izzót cserélni; kíméli a szemet, az egyenletes fényének köszönhetően, hiszen nem vibrál úgy, mint például a neon. Hideg és meleg változatban is elérhető, ezért teljesen egyedi dizájn alakítható ki a dolgozószobában. Egy csupán 17 W teljesítménnyel rendelkező asztali LED lámpa, akár 3000 lumen fényerőre is képes.