Az akasztós polc legnagyobb előnyei

Az akasztós polc legnagyobb előnyei

Az akasztós polc legnagyobb előnyei

A gyorsaság, a könnyű összeszerelhetőség és a mobilitás nagyon sok esetben kulcsfontosságú szereppel bír. Az akasztós polc éppen ezt tudja biztosítani a számunkra, akár otthon, a garázsban, akár egy nagy üzlet raktárhelyiségében. Ugyanis az akasztós polc nem tartalmaz csavarokat, így pillanatok alatt szét- és összeszerelhető, szükség szerint egyszerűen át is telepíthető a helyiség egyik végéből a másikba, vagy egészen más épületbe.

A másik nagy előnye, ami egyébként minden típusú Salgó polc sajátja, hogy teljesen az egyéni igényekre szabható. Ez igaz úgy a szélességre, hosszúságra, magasságra, mint a polcok elhelyezkedésére, számára és összességében az akasztós polc terhelhetőségére.

Tehát csak meg kell határozni pontosan az elvárásokat és garantáltan összeállítható egy olyan akasztós polc, ami maximálisan megfelel ezeknek. Szükség szerint, a salgopolc.info.hu munkatársai a tervezésben, illetve az igények felmérésében is segítenek, illetve a házhozszállítást és kérésre a telepítést is megoldják.