Az arany fülbevaló mindig szép ajándék

Az arany fülbevaló mindig szép ajándék

Az arany fülbevaló mindig szép ajándék

Akár a ruhatárat vesszük alapul, akár a cipőket, sokkal több lehetőségük van a nőknek, mint a férfiaknak. A szebbik nem akkor is előnyben van a férfiakkal szemben, ha a kiegészítőkről van szó. Ezt az ékszerészek is tudják, nem véletlen tehát, hogy annyiféle arany fülbevaló várja a gazdáját. A színeket tekintve, manapság már nemcsak a klasszikus sárga érhető el.

Vannak fehér, rozé színben is ékszerek, de nem ritka a kevert, azaz többszínű modell sem. Kaphatóak klasszikus, extra díszítés nélküli fülbevalók is és akadnak kövekkel díszítettek, amelyekben cirkónia, opál, tenyésztett gyöngy, Swarovski kristály is lehet.

Arany fülbevalóval a hölgyek kedveskedhetnek saját maguknak, ha éppen életük egy fontos területén komoly sikereket értek el, de kaphatják a szép ékszert ajándékba is. Ha tudjuk, hogy a számunkra kedves személy milyen típusú fülbevalót szeret hordani, könnyen találhatunk számára egy új darabot. Az ngoldekszer.hu kínálatában néhány 10 ezer forinttól úgy 150 ezer forintig válogathatunk.