Az Autóüveg ABC az autóüveg javítás nagymestere

Az Autóüveg ABC az autóüveg javítás nagymestere

Az Autóüveg ABC az autóüveg javítás nagymestere

Ha túlságosan matt az autólámpa, akkor akármilyen drága izzó is kerül beépítésre, egyszerűen nem tud kellő mennyiségű fény átjutni a burkolaton. Ilyen helyzetekben nem marad más hátra, mint a fényszóró polír, ami segíteni tud a kelléken. Ha például éjjel vezet az ember, akkor a túlságosan matt fényszóró miatt nincs rendesen megvilágítva az útfelület.

Ez pedig balesetveszélyessé teszi a közlekedést. Ekkor sajnos nem csupán a sofőr és az utasai vannak kitéve a veszélyeknek, hanem mások is, akik a forgalomban részt vesznek, sofőrök és járókelők egyaránt. A fényszóró polír ezért sem egy olyan dolog, amit megéri halogatni, ha már szemmel is jól látható, hogy mennyire homályos a kellék.

A fényszóró polír egy 10 éves és egy 2 éves kocsinál is fontos lehet. Miért? Mert habár a kocsigyártók eltérő fényerejű, elektronikájú fényszórókat tesznek a verdáikba, a bura alapanyaga mindegyiknél polikarbonát. Ez a PVC típus garantálja a hőálló jelleget és a karcmentességet, de az UV-sugaraknak nem áll jól ellen.

Így a fényszórók állapota hamar leromlik, a felületük mattá válik, ami több szempontból sem túl előnyös. Ha a viseltes külső könnyen észrevehető kívülről szemlélve a lámpát, illetve vezetés közben jól érezhető a megfelelő fénymennyiség hiánya, akkor alaposan fontolóra kell venni a fényszóró polír lehetőségét.

Arról nem is beszélve, hogy a homályos autólámpa viseltes külsőt kölcsönöz a gépjárműnek is. Ez a szolgáltatás kérhető az Autóüveg ABC shopban, ahol az autóüveg javítás a szakemberek egyik profilja. A sofőrök biztosan megfigyelték már, főleg a régebbi kocsiknál, hogy napsütésben vagy esőben nem látnak ki rendesen a szélvédőn. Ez még akkor is gondot okoz, amikor látszólag nincs semmi sem a szélvédőn, mert az teljesen tiszta.

Miért is van ez? Nos, a probléma forrása szélvédőn folyamatosan apró, leginkább kráterszerű sérülések keletkezése. Az autóüveg javítás ezen segíteni tud. Milyen technika fogja visszaadni a szélvédő régi külsejét? Az autóüveg javítás polírozással valósítható meg, ami nem mellesleg egyáltalán nem kerül sokba a fent említett cégnél.