Az egészségpénztár vonzó ajánlatai a weblapon

Az egészségpénztár vonzó ajánlatai a weblapon

Az egészségpénztár vonzó ajánlatai a weblapon

Nagyon sok esetben csak akkor jövünk rá, hogy mennyire fontos az egészségünk, amikor mi vagy valamelyik közelebbi hozzátartozónk megbetegszik, valamilyen fizikai baleset éri. Ilyenkor, ha szerencsénk van, még nem késő változtatnunk, de az egészségbiztosítás előzetes megkötésénél az egészséges életmód fenntartása mellett, kevés dolog lehet biztosabb megoldás. Sohasem tudhatjuk mit hoz a sors, ezért a legrosszabbra is fel kell készülnünk.

A magánorvosi-ellátások komolyabb beavatkozások esetén horribilis összegűek lehetnek, viszont egy jó egészségbiztosítás meglétével nem kell ilyeneken aggodalmaskodjunk. Az egészségbiztosítás igen kedvező feltételek mellett köthető meg az union.hu weboldalon keresztül, ahonnan a szolgáltatások áttanulmányozása után, bővebb felvilágosításért visszahívást kérhetünk. Az egyik egészségbiztosítással foglalkozó ügynök hamarosan felveszi velünk a kapcsolatot telefonon és részletesen beszámol a lehetőségekről, majd minden kérdésünkre készségesen válaszol.

Az egészségpénztár jelenleg igencsak csábító csomagajánlatokat kínál az ügyfeleinek. Amennyiben az egészségpénztárba szeretnénk fektetni a havi megtakarításainkat, akkor az eddigi statisztikák alapján rendkívül jól járhatunk. Kimagasló hozamokkal köthetünk szerződést, amihez most ajándék 1 év különleges ellátásokat magába foglaló biztosítás társul, valamint ezúton lehetséges akár 55 ezer forintnyi jóváírás is az első tárgyévben.

Ha sikerül teljesítenünk az akció feltételeit és mondjuk egyszerre több biztosítást is kötünk, akkor a kedvezmény külön-külön is érvényesíthető lesz az összes szerződésre. Ha egy összegben kifizetjük az első éves díjat, akkor már a harmadik hónapban megkapható a bónuszösszeg jóváírása. Az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. egészségpénztár kitűnő választás az összes állampolgárnak, hiszen kiváló befektetési lehetőségeket, továbbá prémium orvosi szolgáltatásokat kínál. Érdeklődésünknek a honlapon tehetünk eleget azzal, hogy végigolvassuk az ajánlatokat és kezdeményezzük a kapcsolatfelvételt.