Az Enchantimals játékok közelebb hozzák a mesevilágot

Az Enchantimals játékok közelebb hozzák a mesevilágot

Az Enchantimals játékok közelebb hozzák a mesevilágot

A különleges mese- és rajzfilmhősöket ábrázoló játékok ugyanúgy elvarázsolják a kicsiket, mint amikor a képernyőn vagy a könyvben látják ezeket. Tehát nem is csoda, hogy az Enchantimals játékok rövid időn belül olyan népszerűek lettek, hiszen minden gyerkőc szerette volna újra és újra átélni a kedvenceinkről látott, hallott történeteket.

Márpedig az Enchantimals játékok révén nemcsak az ismert sztorikat játszhatják újra, hanem sajátokat is kitalálhatnak, amelyekben akár más mesék szereplői vagy ők maguk is részt vehetnek. Amennyiben az Ön gyermeke is csillogó szemmel figyeli minden alkalommal a kedves kislányokat és a külső jegyeikben nagyon hasonlító kedvenceiket, akkor ajánljuk, hogy lepje meg őt az Enchantimals játékok egyikével!

Meglátja, ugyanúgy le fogja foglalni, mint maga az animációs film, de közben még a kreativitása is fejlődik, sőt, akár társaságban is szórakozhat általa. Hiszen, ha a barátok is az Enchantimals játékok rajongói, akkor együtt is tudnak játszatni, ki-ki a saját figuráival.