Az infraszauna helye a lakásban

Az infraszauna helye a lakásban

Az infraszauna helye a lakásban

A hagyományos gőzkabinok számtalan előnye mellett, érdemes megemlíteni, hogy sokan egészségügyi okok miatt nem használhatják. A párás, forró levegő ugyanis káros lehet a magas vérnyomásban szenvedőknek, illetve egyéb szív és érrendszeri betegséggel küzdőknek.

Ezzel szemben, az infraszauna belső hőmérséklete nem emelkedik 35 Celsius fok fölé, így nem okoz gondot a használata. Az infrasugarak ugyanis nem a kabin levegőjét melegítik, hanem a bőr alá hatolva, közvetlenül a testünkben fejtik ki a hatásukat. Így hatását tekintve, az infraszauna nem sokban különbözik a finn szaunától.

Másik nagy előnye, hogy kis helyen is elfér, így bármelyik lakásban akad hely a számára. Az egyszemélyes infraszauna akkora mint egy zuhanykabin, így akár a nagyobb fürdőszobákban is elfér. Persze vannak nagyobb kabinok is, amelyekbe akár négy ember is szaunázhat egy időben.

Ezek már valamivel nagyobb területet igényelnek, de a nappaliban vagy a lakás egy tágasabb helyiségében ezeket is el lehet helyezni. Tekintse meg az infraszuana.com kínálatát és vásároljon egy praktikus kabint otthonra!