Baba hintaszék az élet első napjaitól

Baba hintaszék az élet első napjaitól

Baba hintaszék az élet első napjaitól

A gyermek születésével sok anya tapasztalja meg a pihenésre és a házimunkára fordított idő hiányát, mert a csecsemő állandó figyelmet igényel. A baba hintaszék segít megoldani ezt a problémát. Ez a bútordarab egy kisméretű fotelre emlékeztet és széles, stabil talppal rendelkezik, amiben a baba alhat vagy csak ülhet.

A biztonsági öv pedig megakadályozza, hogy a kicsi kiessen a székből. A baba hintaszék már az élet első napjaitól használható. A háttámla több helyzetbe állítható annak érdekében, hogy a már ülni tudó csecsemők megfigyelhessék a körülöttük lévő világot. A termékek mozgó funkcióval is el vannak látva, hogy segítsenek a gyermek gyors megnyugtatásában.

Néhány modell lehetővé teszi még a mozgási sebesség kiválasztását is. Az akkumulátorral működtetett zenélő modellek különböző dallamok lejátszására is képesek. Ez lehetővé teszi, hogy megtaláljuk azt a melódiát, ami elcsendesíti vagy szórakoztatja a gyermekünket. Ha pedig a kicsi nem akar aludni, akkor a baba hintaszékre akasztható játékokkal sokáig leköthejtük a figyelmét.