Baxi Prime 24, a kondenzációs gázkazánok csúcsterméke

Baxi Prime 24, a kondenzációs gázkazánok csúcsterméke

Baxi Prime 24, a kondenzációs gázkazánok csúcsterméke

Egy ingatlanvásárlás vagy felújítás során mindig eljön az a pillanat, amikor dönteni kell a leendő otthon fűtési rendszeréről. Ha éppen egy kondenzációs gázkazán beszerelése tűnik a legokosabb ötletnek, akkor a Baxi Prime 24 típusú kombi kitűnő választásnak minősülhet.

Egy ilyen fajta gépezet nem éppen a legolcsóbb mulatság, ellenben rendkívül időtálló befektetés. Akár 24 kW-os teljesítményre is képes valamint beépített biztonsági szeleppel rendelkezik a fűtési körben.

A Baxi Prime 24 kombi már csak azért is remek döntés, hiszen használati meleg víz előállítására szintén alkalmas, illetve beépített időjárást követő szabályozóval és külső hőmérséklet-érzékelő csatlakozóval is fel van szerelve.

Az NTC érzékelős hőfokellenőrzés is egy plusz funkciója a sok közül. Nem minden gázkazán tartalmaz automatikus by-pass szelepet, de a Baxi gyártmánya erre is képes. Egy Baxi Prime 24 kombival az otthonunkat minden esetben melegben tudhatjuk. Egészen biztosan nem lesz gondunk vele, miután megtörtént az üzembe helyezése.