Bilibo a mókás mozgásért

Bilibo a mókás mozgásért

Bilibo a mókás mozgásért

A gyermekek szellemi képességeit nemcsak a különféle memóriakártyákkal, társasjátékokkal lehet fejleszteni. A Bilibo fejleszti a mozgást és egyensúlyt, ezért kiváló játék mind a testi, mind pedig a szellemi fejlődés támogatására. A kicsik különösen mozgékonyak, ez a tulajdonság pedig szinte az első naptól kezdve a kamaszkorig megmarad.

Érdemes ezt játékosan, ugyanakkor okosan kihasználni, úgy, hogy fejlesszük a lurkók mozgáskoordinációját, az egyensúlyérzékét, kreativitását és izomzatát. A már nagyon népszerű Bilibo erre tökéletesen alkalmas, ráadásul használható a lakásban, szabadban, homokozóban, vízben, sőt, a hóban is. A kreativitás úgy támogatható vele, hogy a használati módját a csöppségek találják ki. 

Beleülve foroghatnak benne, a forgó mozgás pedig fejleszti a gyermek idegrendszerét, egyensúly érzékét, térérzékelését. A Bilibo 1 éves kortól minden gyerkőcnek ajánlott, a hiperaktív kis felfedezőknek pedig különösen hasznos, mivel a pörgés, forgás fokozza az idegrendszer érését. Az okosjatek.hu webáruházban többféle színben is megtalálható.